Ledig onsdag

Hej!

Jag är dagen till ära LEDIG.
Vi blev nämligen klara med vårt projekt en dag tidigare än väntat, och kan därför ta en dag ledig från plugget.

Igår kände jag dock (i min konstiga hjärna..) att jag inte alls ville vara ledig idag. I mitt tyckte njuter man som mest av ledighet när man verkligen har förtjänat den, ni vet när man har slitit som ett djur i en veckas tid och sen äntligen kommer fredagen och DÅ får man vara ledig. Med tanke på att både min måndag och tisdag varit relativt lugna så ansåg jag inte att jag förtjänat en ledig dag. Jag vill att mina dagar ska fyllas med ett syfte. Med viktiga aktivitet där jag gör något där jag gör något som förbättrar till dagen efter. 
 
Jag sa detta till Henke. Han tyckte mest att jag var dum i nöten och svarade "Varför passar du inte på att sova ut, kolla serier, träna och sen ta dagen som den kommer?"

Så då tänkte jag på detta, och vaknade idag med en annan inställning till att vara ledig. Att jag verkligen ska njuta av den och inte bli stressad för att jag inte gör någonting.

Jag sov därför ut, åt lång frukost och har sedan dess hunnit kolla resor, varit ute och sprungit en runda och stekt en omelett till lunch.

Snart ska jag fixa till mig för att sedan pallra mig ner mot stan och fika med några kompisar.

Ni hör va? En fin, stressfri och avslappnande onsdag.


 
 

Måndag

Det ser ut som att jag stryper karln. Oroa er inte, så är inte fallet. Vi ligger och tar igen oss efter en hård dag på universitetet. Eller ah, Henke har nog haft det hårt för han har tenta på fredag. Jag har däremot arbetat i lugn takt med ett grupprojekt som ska in på torsdag.

Hoppas ni haft en bra start på veckan. Kram!

Ullevi 28/7 2017

Den 28e juli 2017 ska vi se Håkan på Ullevi! Äntligen fick vi biljetter, hade ju inte så tur detta året som ni kanske minns. Jag ska gå på konserten tillsammans med min syster Malin, Fanny och hennes syster Frida.

Längtar redan!