Prepkurs på Arken Spa i Göteborg

Hej på er!

Direkt efter tentan i fredags åkte jag och Henke upp till Göteborg och direkt till Arken Spa och Hotell. På schemat stod en 3 dagars prep-kurs, som är en utbildning för par som har bestämt sig för att satsa på sin relation och som vill bygga en stark, frisk kommunikation mellan sig. 

Jag hade inte så mycket förväntningar på kursen, mer än att vi verkligen skulle få tid till att prata om vår relation på djupet, i en lugn miljö där det endast är fokus på oss. 

I början var det pirrigt, och vi fnittrade båda två när vi fick i uppdrag att berätta för varandra om ex. Vad föll vi för hos varandra? Vad pratade vi om på vår första dejt? Vad kände jag första gången jag såg henke?

Helgen fortsatte sedan med att vi gick in på teman som förväntningar och roller, kommunikationshinder och varningssignaler, förlåtelse, sexualitet och värderingar. Vi fick dessutom massa tips och råd och problemlösningsmetoder att använda oss av. 

Vi är så jävla nöjda med kursen. I flera timmar har vi suttit ner och bara pratat om oss (man pratade parvis och gick iväg från gruppen då). 
Vi har ökat förståelsen för varandra och jag tror verkligen denna helgen kommer bidra till en ännu starkare relation. 
 
Vi har dessutom blivit så bortskämda med två stycken trerätters-middagar, hotellfrukostar och bruncher...

En riktigt stärkande, romantisk dunderhelg med andra ord. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här :