Fredag

Frågan är egentligen varför man trycker i sig så infernaliskt jävla mycket lösgodis varje fredag. Man mår ju trots allt riktigt sunkigt efteråt. Imorgon åker jag och hela tjocka goa tjejligan till Elin i Ulricehamn. Som vi har laddat för den här helgen. Som en riktig sällskapsresa.

Hörs


Torsdag

Torsdag! Gött. Alltid skönt när första delen av veckan har passerat. Vi har tenta nästa fredag så denna veckan har bestått av att plugga till den, samt till ett projektarbete som ska lämnas in imorgon och presenteras på måndag. 


Annars är det rätt lugnt här i Jönköping. Jo förresten! En rolig sak som hände. I tisdags hängde jag med Josefin till .... audition för Jönköping Lucia. Haha. Det var en spontanansökan om vi säger så. Fick sjunga upp för två personer men tyvärr gick jag inte vidare. :p 

Annars då? Kört några träningspass och igår hade jag tjejerna hemma hos mig. De hade köpt med sig pizzor och det är så skönt att få ett "avbrott" i vardagen med en kväll då man lyxar till det lite. Nu när jag bor själv kör jag annars SAMMA maträtt till lunch och middag, måndag-fredag. Lyxigt va? 

Haha nu ska jag kila iväg ner till skolan! Ska möta upp min grupp snart. Vi hörs!!

Helgen

Hej allihopa!


Vilken fin helg vi fick, med både föräldrar och svärföräldrar på besök. Vi besökte bl.a. Husqvarna Museum, var en sväng på A6 och på kvällen åt vi ljuvlig tapas på Kock och Bar.

På söndagen var hela gänget med som supporters när jag sprang varvetmilen, som är ett seedinglopp inför Göteborgsvarvet. Jag anmälde mig dock inte pga seedingen, utan eftersom jag var sugen på att springa ett lopp och banan runt rocksjön är jättefin.

Loppet var fint - första varvet. Andra varvet resulterade i det jobbigaste jag någonsin sprungit då jag gick fullständigt in i väggen efter 7-8 km. Jisses, snittade 190 i puls och var så trött sista kilometern att jag mådde illa. Tiden blev därför inte alls bra utan jag kom in på 52 minuter. Men! Vem fan bryr sig om tiden egentligen. Trots riktigt tungt lopp så har det SÅ KUL att springa och jag längtar redan till nästa lopp! Varför? Jo, för att löpning är livet & jag älskar det.