Hooks Herrgård

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra helg.
Min utbildning igår gick kalas. Hade lite olika genomgångar på de olika systemen, och även en lång föreläsning om Gladiatorer samt information om kommunens olika besöksmål. 
Vi var ca 20 personer på utbildningen. Kommer bli ett gött gäng i sommar! Snart drar det igång för mig. Jag jobbar mitt första pass den 17/4 sen invigs utställningen lördagen den 21/4. 

Vid utbildningens slut mötte jag upp mamma och Malin som kört upp till Jönköping. Jag visade dem runt lite i stan, och så tog vi en fika på en av uteserveringarna vid bryggan. När nya människor kommer till Jönköping blir jag väldigt stolt att få visa upp staden. Här är så himla fint.

(null)

Efter en mysig kväll med god mat, vin och film så stack vi imorse ut på en löprunda runt munksjön.  Och.. vädret idag .. hallelujah! Det har varit runt 20 grader. Så galet underbart! 

Vid lunch åkte vi till Hooks Herrgård. Där väntade min 25-årspresent till Malin (hon fyllde år den 2/4), nämligen en spadag med lunch. 

(null)
Premiär för min nya vårjacka som jag köpt i Vietnam! Väskan är köpt i Malaysia. Gav inte ens hundra kronor för detta..
Och vilken eftermiddag det blev. 
Sol, varma pooler, smoothies, mamma och Malin.. kan inte bli bättre!

(null)

(null)

(null)

Det fina vädret har gett mersmak så nu hoppas jag på solsolsol hela veckan, och att jag blir inringd som vikarie varje dag också. Lite ovisst detta vikarielivet. Nu, söndagkväll, har jag ju inget pass alls i veckan bokat så veckan kan ju sluta hur som helst. Lite spännande ändå! Får jag inte jobb imorgon ska jag isåfall ut och vandra tänker jag..

Nä. Dags att sova.

Puss och kram!
Kommentera inlägget här :