HEJ BLOGGEN

eehhhmmmmmm

idag har jag kört crossssss tills jag blev alldeles yr!
Jag har även kollat VM i cross, som de gasar grabbarna!!
Sen har jag varit ute och gått med kompisen Fanny, en liten PW.. som vi väldigt högt adliga bloggare väljer att uttrycka sig med, mycket mycket bra träning . bästa på länge <333333333
VI HÖRS!!

######fightingnspirits #brown #hair #swedish #girls #PW #instagram #ig #iphone #iphonenesia #photooftheday #blue #eyes #happymotherfuckers #lycklig #smile #getpung

Tomelilla

Tränade i Tomelilla idag, gick sådär men fick övat på många bra linjer och grejer.

Ikväll har jag varit med Fanny och Nina, mysigt!

Grattis till min älskling som kvalade in till USM idag! Håller tummarna för honom imon när han kör final :)

haha åt den här bilden!

Dagen: 27 April 2012

Hej tjejor och pojkisar!
Eller vem vet? Jag kanske bara har en massa fruntimmer som läser bloggen? ... hmm

Idag vaknade jag upp hos Pontus och hade en trevlig bussresa på 1 timme och en kvart från Falkenberg till Halmstad sådär på morgonkvisten. Jag började vid 8.

På en väldigt lång håla bestämde jag, Pahne och Mathilda oss för att beskåda Halmstad from the top, och därför traskade vi bort till högskolan! Jag har aldrig varit högst upp i denna ganska så imponerande byggnad förr , man hade ju verkligen en go utsikt därifrån! 
Efteråt så satte vi oss på fiket där och åt lite mumsiga mackor och drack smoothie! Satt fint innan ett idrottspass..Nu ska jag snart bege mig till Tomelilla i SKÅÅÅNE eftersom jag ska träna på deras roliga bana imon inför SM som är om tre veckor!
/ Emma