Actic

Nu har jag äntligen bestämt vilket gym jag ska börja på, nämligen Actic! Ska köra ett 12 månaders kort där jag kan växla mellan Halmstads tre olika anläggningar. Nu är jag på väg in för ett pass! Bra sätt att spenderade sista dagen under 2013 på :)

Ny träningsväska som jag fick i julklapp får göra sin jungfruresa

Tjejkväll


Med Louise , Linnea & Alice!

Hahaha Louise ser galen ut, man är inte sig själv när man är hungrig ...

Mitt år 2013

 
 
2013.
Okej, nu kör vi. En sammanfattning av detta året och jag ska vara helt ärlig.
Detta året har varit en riktig berg - och dalbana och utan tvekan det psykiskt svåraste året i mitt liv.
Redan i slutet av 2012 så började det hända grejer som jag visste skulle ta tid att "rätta till". Jag hade dock ingen aning om att det skulle ta ett helt år att göra det, och att det under resans gång både skulle förvärras till det dubbla och påverka mig så starkt som det har gjort.
Så ja, jag ska erkänna att det varit tufft och detta är något som varit helt nytt för mig. Jag har inte varit van vid att ha sådana här "dippar" och stunder då allt känns skit. Jag har alltid sett mig själv som en väldigt glad person, och det tror jag många av er detta året också har gjort för det är den versionen av mig jag har visat. 
Men jävlar va det har varit / är kaos.
Men läs noga nu för denna delen är viktig. I många stunder har jag varit så otroligt glad och lycklig. Tillfällen då jag bara hoppat runt med världens leende på läpparna och varit så oooooooooooooooootrligt glad! Jag älskar varje sådant tillfälle, då det bara bubblar i hela kroppen.  
Och det är de fantastiska stunderna som jag tar med mig till nästa år.
Det är de stunderna som gjort mitt 2013.
 
Letttsss dooo sommeeee bildvisning foeksssss. Lite bilder plus lite text per månad, precis som föregående år!  
 

 
JANUARI
 
Under denna månad körde jag cross under varje helg med dubbdäck. Som vanligt höll jag även på med mitt sponsringsarbete, och det var många bokade möten med olika företag. Detta arbete krockade lite med skolan, som under januari månad var så sjukt fullspäckad med grejer. Bloggen bestod utav många bilder av channing tatum för jag fick för mig att han var den snyggaste på denna planet ( som jag inte tycker längre). Jag skrev även min krönika till Stures tidning! Tycker att det var kul att jag fick vara med, men blev inte alls nöjd med hur varken text eller layouten blev.
 
 
 

FEBRUARI
 
I skolan arbetade vi med att göra ett radioprogram och jag intervjuade bland annat en kvinna från kommunen angående sommarjobb för ungdomar. Det var mycket motocross, fika med amigos... och sist men inte minst - en SKIDRESA till Trysil!
 
 
 
 
 

MARS
 
Jag inledde denna månad med att träna konstant, vilket resulterade i att kroppen blev helt utmattad och jag blev sjuk i ca 2 veckor med feber/halsont/förkylning.
Jag övningskörde mycket hemma och tog många körlektioner.
I skolan handlade det mycket om retorik, och jag fick bra betyg på grejer jag slitet som ett djur med vilket gjorde mig överlycklig! Var på olika 18 - års fester och hade det bara allmänt kul!
 
 
APRIL
  
Nu börjar crosstävlingarna dra igång! Jag tävlar i veinge, tomelilla, Hallandia och Getinge, varav den bästa tävlingen resultat och körmässigt blev i hallandia. Annars då? Malin fyllde 20, jag börjar läsa 50 shades of grey serien och blir helt besatt. Jag är på ett träningsläger i Kristianstad och sen i Uddevalla. Jag skrev en krönika om att "våga vara sig själv", hade fler körlektioner, fick färdigt med mina sista sponsormöten och livet rullade på!
 
Fick träffat lite goa amigos igen som man inte träffat på ett långt vinteruppehåll, som t.ex. Kajsa och Ebba!
 
 

MAJ
 
Detta var en bra månad! SM premiären i Uddevalla började närma sig och jag tränade, tränade och tränade. Premiären gick över förväntan och jag kvalade in på en 10e plats! Helgen efter gick SM deltävling 2 i Saxtorp och jag fick då köra på den svåraste bana jag någonsin kört på eftersom den totalt sköljdes över med regn!
Jag sprang Vårruset och av ca 4000 tjejer anmälda så kom jag på en 11e plats, och detta var jag mycket nöjd över! Körkortet började närma sig med stormsteg... jag fick avbokat min första uppskrivning då jag inte kände att jag kunde teorin tillräckligt bra....bokade istället om den till en vecka senare.
Sommarvärmen kom och jag önskade att jag hade brunare ben så att jag hade kunnat gå i shorts i skolan haha!
Jag blev godkänd på matte nationella och trodde jag skulle dö av lycka för va så säker på att jag skulle få F.
Jag fick mitt sommarjobbet jag sökt på kvarnen.
Och det bästa av allt............ JAG FYLLDE 18, och livet tog sig en vändning direkt!
 

 
JUNI

Ojojojoj redan inne i Juni! Det var dags för sommarlov och samma dag som vi gick på lov klarade jag min uppskrivning till körkortet. Två dagar senare klarade jag även uppkörningen och jag blev helt galet, sjukt glad och det kändes som en stor sten bara föll bort, äntligen kunde man släppa den delen!
Så lovet var alltså igång, och det blev riktigt varmt och skönt! Fler SM deltävlingar kom, bl.a. i Tibro och Ulricehamn.
Mitt sommarjobb började och jag kämpade på och drog in goa moneymoney. Hade svårt att komma in i det i början med kassan, rutiner osv, men till slut så gick det lättare!
Kunde äntligen komma in på krogen och hade verkligen jäääääättekul med många grymma kvällar! Hade en 18-års partaj hemma hos mig och det var så kul så!
Månaden bestod annars av strandhäng i tylösand och brännan började komma sakta med säkert. After beacherna drog igång, uteserveringar med vänner, dansade på västerhagen och körde upp till Uddevalla med Pontus för att kolla motocross VM! Bytade även hoj från HONDA till KTM och jag blev kär direkt!
HAAALLLELUJAH för denna månad med många bra stunder!
 
 
 
JULI
 
Sommaren fortsatte och jag trivdes som fisken i vattnet.
Malin åkte till USA i två veckor för att träffa sin kompis som bott där ett år. Jag, mamma och Pappa åkte iväg några dagar till Bohuslän och hade det jättemysigt.
Jag var funktionär under Endurtävlingen under SM veckan.
Jag var på Gyllene Tiders konsert i halmstad och det var så jäkla bra!
Började lyssna på Legenden och det blev sommarens bästa låt, haha spelade den konstant.
Underbara dagar/kvällar med underbara vänner.
Låter bilderna tala för sig själva!
 
 
AUGUSTI
 
Jag kör två roliga tjejtävlingar i Örebro och Göteborg som går rätt bra. I Göteborg blir jag 4a!
Jag börjar bli mer självständig med crossen och åker iväg mer själv och kör. Jag är bl.a. nere på ett läger själv i skåne och det var första gången jag körde bussen helt själv plus var iväg utan pappa och sov över. Det var en utmaning som gick över förväntan!
Jag  var på Liseberg med Albin och hade en kempefin dag där! Jobbade mina sista dagar på kvarnen och
till slut drog skolan igång igen. Men jag var inte så ledsen över det för jag hade saknat många från klassen, pluuuus att jag hade haft en grym sommar. Vi fick ett grymt schema... det var fortfarande varmt ute och vi kunde sitta mycket ute och plugga. Studentlekar och fester skulle snart börja och JA, allt kändes kanon!
 
 

SEPTEMBER
 
Månaden inleds med att vi börjar med vårt stora reklamprojekt i skolan. Min grupp vet direkt vad vi vill göra och döper produkten/företaget till BodyGuard. Jag kör de sista SM deltävlingarna i Finnspång och Västerås, varav det blev blandade resultat där en 12e plats i Finnspång blev bäst.
Sa hejdå på riktig till sommaren och fick börja ta på sig tråkiga jeans igen.
Lite fler roliga utgångar följde, varav den bästa någonsin var på Fannys 18-årsdag. Oj va kul det var!
Pappa fyllde 50 och den dagen spenderades med golf och mat på pio!
 
 
OKTOBER
 
Månaden inleds med att det är ett jordskalv i Pakistan, och en ny Ö uppkommer som jag är sjukt imponerad över! Jag är sjuk (IGEN) med feber osv och är hemma från skolan en vecka ungefär.
Det är dags för första studentfesten och det var så sjukt roligt!
Jag spenderar en dag på Väla och bränner alldeles för mycket pengar på kläder.
Jag och några andra köper Aviicii biljetter till hans konsert i Stockholm i ferbruari nästa år!
Jag skriver en lååååång utredande text om två romaner i svenskan, som jag lyckas knipa ett A på och blir så häääääääääär nöjd.
Myskvällarna börjar sakta men säkert att ta sin början och jag spenderar de på bästa sätt, helst med min favoritkille och favorittjej. Ser världens sämsta film på bio, nämligen "Vi är bäst". Fyfan, haha, sämsta skiten jag skådat någonsin! Min mobil blir stulen ute på krogen och jag får leva utan den i tre veckor, vilket va en ny upplevelse. Sjukt hur beroende man va av sin mobil!
Oktober avslutas med att jag är i Saxtorp och kör cross två dagar med Ebba, Albin och Jesper!
 
 
NOVEMBER
 
Nu börjar det bli lite berg och dalbana för Emma Johanssons humör. Det var mycket privata saker som hände i November, och inte världens bästa månad för mig.
Men bra grejer var att jag spenderade två helger i rad nere i Skåne och körde cross.
Jag fick köpt en ny mobil av Pontus som jag tackar så mycket för!
Var på studentfest nr 2 då temat var Bad Taste, dagen efter skulle jag upp klockan 7 och det var inte lika roligt..
Jag såg Albin spela teater för första gången, började färdigställa mitt sponsringsmaterial inför 2014 och började även sakta men säkert att kontakta alla företag. OffSet Online hjälpte mig att få fram snyggt material!
 
 
DECEMBER
 
Sista månaden under 2013 inleds med att Paul Walker dör i en bilolycka, mycket tråkigt.
Första advent spenderas på crossbanan med Albin och Ludde.
December har gått åt till väldigt mysiga stunder och mycket fikande och massa gottegott varje dag.
Jag har varit sjuk och hostat hela månaden och inte tränat någonting nästan.
Jag har sett nya hungerspelen och Hobbit 2 på bio, och båda var sjukt bra!
Jag har testat två olika gym och ska nu köpa kort på ett utav dem efter nyår.
Vi gick på lov, Nina fyllde 18 vilket resulterade i en kul utgång, Kevin Walker vann idol och de senaste två veckorna har bestått av att julhandla och sedan såklart fira jul med familj och släkt.
 
 
 
 

 
Och dääär mina kära bloggläsare - där har ni sammanfattningen av mitt år!
Jag skulle kunna beskriva detta året med tuuuuusen olika känslor.
Men nu när jag tittar tillbaka på alla bilder så kan jag konstatera att det har varit grymt!
Det är mycket jag lärt mig från det, och det är mycket jag tänker minnas med ett stort leende på läpparna.
 
Nu ser jag fram emot 2014! 
Med den här killen och alla andra grymma människor som jag har runt omkring mig så ser det väldigt lovande ut.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!