Långfredagen

En bild från långfredagen..... Efter att ha fått ett roligt besök av min kusin & hennes tyske pojkvän åkte vi vidare till goa mormor och morfar där det bjöd på en utsökt påskmiddag.

Ett väldigt formellt inlägg .. Haha
Men här kommer en bild på min söta mormor!

Påskafton

Trots misslyckad fest hade jag kempekul med tjejerna!!

Ledsen att jag varit lite kass med uppdateringarna.

Skärtorsdagen

 
Vilken otroligt bra dag!
 
Började klockan 8, skrev två prov och slutade klockan 11.
Åkte då in till stan för att äta lunch med mamma. Vi åt på roberts och för mig blev det pasta.
Sen shoppade vi (bl.a. till min systers födelsedag) men jag fick även ett och annat! T.ex. köpte jag en riktigt snygg skinnjacka som jag tänker slänga upp en bild på inom kort!
 
Vid halv 3 hade jag körlekktion i 80 minuter. Körde mycket stadstrafik och övade på trafikregler, backning och användning av speglar.
 
Vid 4 var jag tillbaka på skolan igen, denna gången för att hjälpa till när grafeleverna redigerar inslaget om mig i Popcorntidningen, som ni kanske kommer ihåg att jag skrev en krönika i.
Det var bilder och texten som skulle redigeras och jag hade lite synpunkter på hur jag ville att det skulle se ut... fick till stor del min vilja igenon och ska bli kul att se hur det blir efter tryck!
 
Nu är jag hemma. Lagade pizza till kvällsmat och har precis fått ett påskägg av mamma (som bland annat innehöll ett par asläckra brillor från monki ... plus godis..)
 
Nu ska jag kolla glee och njuta av att det är lov! Som sagt - vilken bra dag!