Kärleksmiddag

Kul att se alla så uppklädda och fina.
Jätterolig middag och det va kul att lyssna på allas tal. Jag va sist ut att hålla och klantade mig som fan genom att när jag skulle citera Winston Churchill säga "aldrig förr har så många haft så få att tacka för så lite" ...... Hahaha det ska ju vara "så mycket" i slutet. Klantigt! 

Skyndade till jobbet sen, vi skulle lägga upp schema inför sommaren. Idag är det Valborg men inget festande för min del. Istället väntar en jobbkväll!

Morgonträning

Egentligen hatar jag att träna innan jag ätit frukost. Känslan när man vaknar och vet att man ska ut och springa är fan hemsk. 

Kl 07:30 drog jag på mig löparskorna imorse. Känslan efteråt va, som vanligt, underbar.


Idag ska vi ha "finmiddag" med klassen, och medans vi äter så ska alla även hålla ett varsitt tal. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt tal, där jag ska tacka lärarna för dessa tre åren. Ska bli kul att hålla det inför alla! :D


Tisdag


En väldigt händelserik och bra dag!

Har haft:
Religionsprov. Gick sådär men bryr mig inte längre om att få högsta betyg. I ettan började jag typ gråta om jag inte fick ett A. 
Vi hade även gymnasiearbete opponering, detta kändes bra.

Vi va inne och åt lunch i stan. Passade på att gå i affärer och sola lite!

Efter skolan mötte jag upp Malin, and guess what? Vi bokade en resa till Turkiet den 20e maj! Vi ska åka till Alanya , till ett hotel precis vid kleopatrastranden, och det ska bli sååååååå skönt!
Vi firade med smoothie i solen.....