Sista dagen av 2015

Hallå där!

Hoppas alla hade ett bra nyår. Tänk att det är 2016 nu, va sjukt! 2015 bara sprang iväg!

I torsdags (nyår) bytade vi resort på Koh Samet och på det nya boendet var vårt wifi rätt kasst så kunde inte uppdatera bloggen tyvärr. 

Vi flyttade till en resort som heter TubTim, låg bara stranden bredvid den första vi bodde på. Väldigt fin bungalow!

Såhär såg vår sista dag av 2015 ut! :D


Tisdag i paradiset


Idag började vi dagen med ett morgonlöp kl 7 innan det blev allt för varmt. Åt frukost och sen hyrde vi en moped och åkte runt till olika stränder på ön. Vi hittade en fantastiskt fin strand som heter Au Wai där vi stannade rätt många timmar. Sen åkte vi vidare till bl.a. en wiewpoint, och även en annan strand där vi åt bananpannkakor. Såååå gott!!! :D

Väl tillbaka vid "vår strand" så åkte vi och kollade in olika marknader. 

Semester äger... Nu ska vi göra oss iordning för kvällen!


Koh Samet

Halloj!!

Nu är det snart midnatt här hos oss och klockan är 6 på kvällen hos er.

Det har hänt så mycket denna dag!

Jag tar det kortfattat...

Vi åkte taxi i 3 h från Bangkok till piren Ban Phe i Rayong. Därifrån tog vi en speedboat ut till ön Koh Samet där vi nu ska vara i några dagar. Vi bor på en helt okej resort spm heter Silversand. Rummet är iallafall väldigt fint!!!

Vi fixade med boendet direkt när vi kom fram till ön, och därefter har dagen gått åt till att upptäcka ön. Jag och Henke är inte de som ligger ner och solar så mycket utan vi är ständigt på språng och upptäcker nya saker haha. Idag kollade vi in mycket utav öns västra sida och hittade massvis med fina stränder och resorter! Såklart stannade vi även för att bada, äta lunch och ta en fruktshake.

Jag har fått ett bra intryck av ön än så länge! Vi har haft 34 grader idag och det har varit helt fantastiskt. Faktiskt så är det inte så mycket svenskar på ön som t.ex. Koh Lanta. Här är väldigt mycket thailändare och kineser däremot och inte alls lika turistigt. Servitören ikväll förstod typ noll ord engelska hah.... Eller jo! Han kunde meningen "It's nooooo spicey".