Godnatt

Tur för han att han inte snarkar.... För jag kan icke sova! 

Godnatt gosegrisar :-)))))))))

Vis

Två dagar i rad nu har vi kommit upp tidigt för att springa ett löppass. Har varit jäkligt härligt. 

Här har ni vår utsikt från balkongen förresten. Den är helt ok ändå. :-)


Jag är så himla arg för att jag lyckats paja min mobil. Hade så fina bilder på den som jag hade velat lägga upp här... :-( 

Jaja! Ska försöka vara så flitig jag bara kan med att uppdatera från henkes telefon. Det är ju så kul också faktiskt för mig att kunna kolla tillbaka på inläggen om vad vi gjorde om dagarna sen när man kommer hem. Som en dagbok.

Hoppas allt är bra med er!


Tisdag

Hallå där!

Ledsen för dålig uppdatering. Min mobil bestämde sig igår för att falla ur ryggsäcken och gå sönder, så jag är numera okontaktbar på den. 

Men lånar henkes mobil nu och ska försöka uppdatera så gott det går med lite av hans bilder som klickats sen vi kom till denna nya ö.

Ön Vis är väldigt liten. Tar cirka 1.5 timme att köra moppe runt hela ön. Och detta har vi gjort så att det står härliga till!!!
Kört på massa häftiga bergsvägar, och även kört och kollat in de olika "städerna" här på ön. Så himla mysiga! Vi bor på i den största staden utav ön (som tar ca 10 minuter att springa igenom..). 

Vi har även besökt olika kända stränder. 
Den vi var på idag var riktigt häftig!! Efter att ha hajkat ner för ett brant berg (!!!!!!) så kom man fram till en liten vik som är mellan två bergsväggar. 

Sen var vi och åt lunch i en liten fiskeby som heter komiza. Ikväll då??
Med vår underbara utsikt vill man bara hänga på balkongen. Så därför körde vi på exakt detta: ost, kex och vinkväll. Med massa vattenmelon och kåååååååv till.