Snart ledig!

Skriv inläggstext 

Halloj!


Idag är det fredag och dags för sista arbetsdagen för den här veckan. Imorgon åker vi hem till Halmstad för att fira nyår. Jag tror även jag kommer stanna kvar några dagar och ta ledigt på riktigt. Förra helgen kunde jag inte riktigt slappna av då jag visste att det var ett så tight schema de två dagarna vi hade hemma. 

Så. Alltså.. jobba idag och sen hem. Igår var jag hos frissan på kvällen för att färga bort utväxten. Nu känner jag mig fin igen!


Torsdag

Pluggstuga på morgonen. Det är väldigt mysigt att tända upp ljus, koka kaffe och sitta och knappra på varsin dator.Onsdag

Halli hallå! 


Så var även onsdagen förbi. Jäklar va tiden går fort på jobbet. Jag jobbade 9 timmar idag, och det sa verkligen bara svoooosch!!! Dock var jag helt slut efteråt så åkte hem, drack lite kaffe och började sedan plugga. Vi är tyvärr inte lediga under julen, utan har faktiskt en del uppgifter att stå i. 

Imorgon börjar jag dock inte förens 10, så planen är att hinna jobba undan lite grejer där på morgonen. 

Hoppas ni haft en tjusig onsdag!

NATTI


Är det bara jag som är trött på julpyntet förresten? Vårt åkte upp redan i slutet av november så det är kanske inte så konstigt att man tröttnat. Snart ryker det ner i kartonger må ni tro!