Torsdag
Hejsan Svejsan!

Hoppas allt är bra med er. 

Själv är jag precis hemkommen från ett förmiddagspass på jobbet. Har precis slängt i mig en matlåda och ska kura ner mig med en ny bok i några timmar. Fick låna den av Elin, och har höga förväntningar :-)

Klockan 4 ska jag tillbaka till jobbet igen och köra ett kvällspass. Låter min kropp vila idag från allt vad träning heter. Vila är viktigt! 

KRAM

"Tibro-runt" - Distanspass 20 km

Dagen till ära skulle bestå av ännu ett långpass, fast idag med Elin som skulle hjälpa mig att komma upp i 2 timmarspass. För den damen är det en piss i nissan så hon var en bra hare att springa med! 

Vi sprang hennes runda "Tibro-runt", distansen mätte upp till 20.3 km och rundan tog strax över 2 timmar.

Tack för hjälpen kompis, fan va duktiga vi va!

Extra stolt är jag över mig själv då jag ju sprang 15 kilometer igår också. Nu har jag alltså 35 kilometer i kroppen på endast två dagar! Distansveckan har börjat bra :-)


Långpass 1 h & 43 min

Hej kära kompanjoner!

Nu är jag tillbaka i Skövde och har fått pussa på min sambo igen. 

Jag jobbar kvällspass varje dag denna vecka (och även igår), och har en känsla av att veckan bara kommer springa iväg som vanligt!

I skrivande stund ligger jag på golvet i lägenheten. Är helt slut både psykiskt och fysiskt efter mitt långdistanspass där jag kom upp i 1 h och 43 minuters löpning. Fyfan. Jävligt retligt att inte komma upp i 2 h för det var det som var målet, men min kropp sa tvärnej. Jag orkade helt enkelt inte de sista 17 minuterna. 

Jaja, jag är jättenöjd ändå! Heja mig! :D