Turistar runt i Jönköping

Hej! Jag har som sagt en veckas semester innan jag börjar åka tillbaka till Halmstad. Jag ska ju nämligen bo hemma hos mamma och pappa över sommaren, och arbeta på mitt gamla jobb på körskolan hela vägen fram till slutet av augusti.

Så därför tar jag detta som en skön liten veckas semester. Med tanke på att jag är ny i staden så känns det även som jag är på en liten semester på riktigt. Solen värmer, jag kan göra vad jag vill och turista runt.

Idag började jag dagen med ett löppass. Just löpning är det absolut bästa sättet att upptäcka en ny stad på. Jag upptäckte Lidingö och Skövde på det sättet, nu är det dags att upptäcka Jönköping med omnejd. Efter passet fixade jag till mig, och cyklade ner till stan för att äta lunch med Henke som var i skolan. 

Strosade omkring i stan sen. Åt glass, shoppade ett par asballa byxor och bara tog massa bilder. Livet är gött.Selfie under löppasset när jag passerade Munksjöbron.
På den här kajen låg massa restauranger. Hittade ett grymt lunchställe som jag ska testa i veckan!
Badrum

En bland de bästa sakerna med denna lägenhet är att den har både tvättmaskin och torktumlare. Woho! Som jag saknat det de senaste månaderna! 

Här har vi badrummet. Fräscht med vitt!
Som hejdpresent från kollegorna på STC fick jag en fin ljuslykta & magiskt goda doftljus från Yankeecandle. Man lägger några smulor stearien längst upp och tänder sedan ett ljus under. Det doftar underbart i hela lägenheten....

Första dagen i Jönköping

Hej kompisar!

Vi har grejat hela dagen och nu är alla lådor och rum förutom de till badrummet klart.

Har mest placerat ut inredningen lite hippsanhoppsan just nu, tänker att det får växa fram med tiden. Ska bli så kul att inreda ordentligt & köpa massa fint. Trivs redan väldigt bra. Lägenheten är supermysig! 

Här har ni resultatet efter dagen! 
Badrummet är fortfarande kaos så det tar vi i ett annat inlägg haha...