Måndag

Min måndag startade med löpning. Jag är medveten om att meningen "jag kunde inte ha startat veckan bättre" är oerhört cheesy, men det är även väldigt sant. Träning ger mig ett lugn och lyckorus som räcker hela dagen. Det är det fina med löpning. Att det gör så mycket positivt, inte bara fysiskt utan även psykiskt.

Resten av dagen har bestått av föreläsning där det vankades kursintroduktion. Nu väntar 5 veckor av kursen "Digitala verktyg, kreativitet och kritik". Egentligen är inte det mitt favoritämne, eftersom jag mer föredrar själva skrivandet än att sitta med redigeringsprogram. Dock förstår jag såklart att jag måste lära mig detta också!

Hur som helst. Efter föreläsningen drog jag ner till stan en sväng för att fixa "kostym" inför kommande halloweensittning på Onsdag. Jag ska vara vampyr. Jag testade att lägga en svart ögonskugga med sotning nu ikväll, men enligt henke såg ut som en panda så jag får nog öva lite mer innan onsdag....

Hoppas ni haft en magnifik start på veckan kamrater!

söndag

En söndag helt i min smak. Har hunnit med ett crossfitpass, promenad runt Munksjön, plugg och avslutade sedan kvällen med ett biobesök. Vi såg Jack Reacher 2 & den var superbra!

Hejochhå!

Halloween på Liseberg

Hallå!

Igår packade jag bilen full med 4 härliga brudar och körde till Göteborg. Väl framme åt vi en god lunch på ett burgarställe på avenyn (kommer såklart inte ihåg vad det heter nu...). Sen gick vi vidare till Liseberg där det vankades halloweentema så det vara small om det.
Parken var ruskigt tjusigt pyntad med bland annat 17 000(!) pumpor.
Vi började med att åka karuseller för att sedan under kvällens gång besöka de 4 spökhusen. Vi startade med det traditionella gastenhuset då vi hört att det skulle vara "snällast", och avverkade sedan ett zombiehus, dockhus och avslutningsvis psykopathuset. Jag säger bara en sak, JÄVLAR va läskigt detta va. Haha! Musiken, miljön och de ruskigt duktiga skådespelarna gjorde att vi alla höll på att göra i brallan flera gånger. Kan verkligen rekommendera att åka till Liseberg under halloween, det var riktigt stämningsfullt!