Bröllopsfest

I lördagskväll var vi på bröllopsfest för Johan och Amanda Evers som gifte sig i April. En väldigt rolig kväll i kärlekens tecken. 


Tack för en fin fest! 


Officer!

Sådärja... nu är vi framme på Kastrup i Köpenhamn. Körningen gick bra trots riktigt mycket regn hela vägen. 

Vi har precis fått i oss en kaffe och macka och om en timme går flighten!

Men i fredags alltså, det var dagen då Henke tog sin officersexamen. Ceremonin hölls på Lv6, där min familj samt henkes familj med respektive var med och tittade. 

På kvällen åt vi rökfrossa på Skepparstugan i Steninge, och därefter åkte hela gänget hem till oss i Haverdal för tårta och kaffe.

Är så stolt över dig hjärtat som fixat den här utbildningen på bara 2 år. Efter mycket slit är du verkligen värd denna titeln. 


Händelserika dagar

Jag har några OTROLIGT händelserika dagar bakom mig. De har gått i ett rasande tempo, så att man knappt hunnit andas, men ojojoj vad jag kommer minnas dem väl.


Allt började i onsdags. Insåg hur MYCKET jag inte hade fixat inför examensbalen, och jag flängde runt i stan hela dagen för att fixa klart det sista med klänningen, skorna...ja, allt! 

Torsdagen kom och jag fick under förmiddagen hjälp av Henkes syster Amanda som gjorde en vacker håruppsättning på mig. Därefter gick jag vidare till Annie som sminkade mig fint. Kände mig verkligen tjusig när allt var klart. Tack tjejer! 

Balen började kl. 17:30, med först mingel , middag och sedan dans. Kommer minnas denna kvällen länge. Det var en unik upplevelse. 

Henke var så stilig i sin uniform. 


Tänkte göra ett längre inlägg om hela helgen men har riktigt dålig mottagning på telefonen så får fortsätta berättelsen imorgon. Vi flyger till Grekland imorgonbitti och åker ner till Köpenhamn inatt. Det ska bli FANTASTISKT jäkla skönt med semester.


Vi hörs imon!