Onsdagkväll efter jobb

Det var dåligt väder under dagen, så planen var först att gå och se en bio på kvällskvisten. Lagom till att jag slutat sprack det dock upp och vi bestämde oss för att gå och dela på en pizza i solen istället. Smart och smarrigt val. 

Cykling

Då jag avslutade gårdagen med löpning och kände för att variera dagens träningsform, så stack jag 06:30 imorse ut på en cykelrunda. Solen sken, det var vindstilla och morgontrafiken var precis i startgroparna. Jag cyklade in till Flygstaden, ut mot Söndrum, vidare till Tylösand, Ringenäs och sen hem mot Haverdal. Det tog 75 minuter och jag var hemma strax innan 8. 


Härlig morgon & dagens träning - check! 

Henke 25 år!

Igår, den 25/6 fyllde min kära sambo 25 år. Vi firade honom hemma hos hans föräldrar i Mästocka, tillsammans med hans och min familj. Stort grattis igen älskade du! 


Min present var en weekend till smögen mellan den 21-23 juli, där vi ska bo i stuga och under fredagskvällen titta på Per Gessles konsert i Tanumstrand. Kommer bli kuuuul och möööööjsigt!Idag är det måndag och jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Svängde inom affären på vägen hem och köpte räkor. Nu ska vi sitta och smaska i oss dem...


Vi hörs!