Tisdag

Wow vilken lyckad tisdag!Vi har så lite i skolan denna veckan så det känns faktiskt som att jag har semester, och framförallt eftersom vädret är så härligt. 

Idag skrev jag klart en reflektion och gick sedan ut på promenad. Satte mig på ett däck utmed munksjön och njöt av solen i över 1.5 h innan Henke kom och joinade.

Vid 18 var jag på plats på Tändsticksmuseet där det idag var invigning av vår klass utställning 180 grader, som handlar om personlig hållbarhet. Vår gestaltning utgick från en kvinna som är född utan armar, men som är en framgångsrik mun-konstnär. 

Efter utställningen var vi ett gäng som gick vidare till restaurangen kock och bar! 
Tapas fick helt enkelt avsluta denna härliga vardag.

Varför sparar man alla godbitar annars till helgen? Det är dumheter, jag måste bli bättre på att utnyttja vardagarna!Trysil

Tillbaka i verkligheten efter en underbar resa i Trysil. Det har verkligen varit värdefullt att få spendera tid med familjen. Vi hade riktigt tur med vädret och hade strålande sol & jättefin skidåkning de flesta dagarna.


Tack för en fantastisk och välbehövlig resa!

Fel med blogg.se?

Hallå!


Har försökt ladda upp flera inlägg men bilduppladdningsfunktionen har de senaste två veckorna varit riktigt knäpp. Trycker jag på att infoga ett dussin bilder till bildarkivet så kommer endast ett fåtal med. Ska jag sedan publicera dess bilder så blir de helt suddiga. 

Någon som har samma problem med blogg.se?