Tisdag

Dig saknar man ju.


iallafall tillräckligt mycket för att livet ska kännas rätt tunt utan dig nära. 

Så, det är dags att komma hem nu. 


Hurra för mig & mamma

Idag fyller jag 22 år och det är även morsdag. Det har vi firat med godfrukost, träning, och ett väldigt mysigt besök av mormor Inger, morbror Uffe och söta lillkusinen Elsa! 


Jag och pappa sprang 10 kilometer i naturreservaten. Det var skönt förutom att vi båda två trillade över en rot vid olika tillfällen och föll pladask ner i marken. Först pappa, och 5 minuter efter var det min tur att smaka på gruset. Jäkla skitrot, och såklart gick mina skinsbyxor sönder med ett stort hål på knät! :(( Blev dock även väldigt full i skratt resten av rundan, då dessa två vurpor måste ha sett så jävla roliga ut hahaha. 

Nu börjar dagen lida mot sitt slut, och imorgon åker jag hem till Jönköping igen. Nu är det bara två dagar kvar tills inlämning av B-uppsatsen. Dags för slutspurten!
Lördagen

Igår hade jag en idyllisk dag med min familj. Som jag njöt.


Efter en frallfrukost begav sig jag och pappa ut på en MTB-runda. Vi cyklade i skogarna i Haverdal, ut mot Särdal och sen vidare mot skogsstigarna i Steninge. 
Det är helt otroligt att man har bott i dessa trakter i 22 år och INTE har upplevt dessa miljöer och vyer förut.

Vid lunch cyklade hela familjen till Göstas Café i Steninge och åt lunch tillsammans med farmor. Därefter cyklade vi vidare till Särdals Kvarn för en fika. 

Såhär borde alla lördagar vara!