Lördag

Det är väldigt skönt med helg.


Sitter just nu och dricker en kopp kaffe och beskådar mitt dagsverk. Vi var nämligen inom plantagen innan och köpte massa växter, så jag har omsorgsfullt placerat ut dem i lägenheten. Och såklart, innebar det även en total omflyttning av typ ALL inredning. Visst är det alltid så? Börjar man flytta på en liten detalj så flyttar man på nästa och till slut står du där med 45 krukor och ljuslyktor och tänker "hur fan blev det såhär".

Men. Nu är jag nöjd. 
Har länge velat ha en hög växt i en fin påse så idag köpte vi det. 

Haha kolla in Henke här.. så stolt. Ser ut som vi kommit ut från BB med en bebis.

TAADAAAA!


Mer som hänt idag är träning.
Fick till mitt 3e löppass för den här veckan och det var fantastiskt skönt. Körde även ett crossfitpass i onsdags så är uppe i 4a pass nu. Ett till kvar imorgon och sen är jag nöjd. 

Men alltså.. dagens löpning var bara... WOW. Hade så mycket endorfiner. 


Ska fortsätta på min kaffekopp nu och sedan hoppa in i duschen. Ikväll ska vi träffa Elin och Affe samt Debbie och Jonathan för middag på stan och sedan BILJARD. Ska bli kul! 


Vi hörs!!


Fredag

Hej allihopa! 


Jag och Henke sitter just nu på bussen hem till Jönköping efter en heldag i Göteborg.

Det har varit härligt väder, så vi har strosat runt och ägnat oss åt shopping. Åt en fantastiskt god lunch också. 

Mysig dag. Vi ska svänga inom Brooklyn Burger och köpa med oss mat och lite gotte sen när vi kommer hem. Skyndar vi hinner vi till idol. 

Hoppas allt är bra med er!


Han är tillbaka

Hej!


Igårkväll (tisdag) kom Henke hem efter 9 dagar borta. Hade saknat honom väldigt mycket. Det är en helt annan sak när han är här. 

Tro mig, jag gör vad jag kan med att fylla lägenheten med människor, ljud och musik. Men det är annat när Henke är hemma. Då blir lägenheten varm. Trygg. Familjär. Jag saknar de små sakerna när han inte är här. 
Hur han finner ett lugn när han knapprar med sitt tv-spel, hur han sätter kaffekokaren på långsam dropptid och sen alltid tar två koppar, hur han lägger sig tvärs över sängen för att plugga, hur han vägrar låta mig tvätta hans kläder, hur han inte ens hinner ta av sig jackan innan han påbörjat ett projekt när han kommer hem, hur han dricker direkt från mjölkpaketet och klipper en proviva på 1 dygn, hur han frågar om outfiten han har på sig är snygg och hur han lägger fram kläderna på köksstolen om han ska iväg tidigt.

Mest av allt saknar jag hur han pussar mig i pannan lite då och då, och hur han stryker sin hand över min kind och borrar ner ansiktet i gropen mellan halsen och axeln. 

Jag saknar allt det där när han är borta. 

Men sen kommer han hem och då är det fest. Tryggt, varmt, familjärt.