Sista jobbdagen imorgon!

Imorgon är det sista dagen för mig på Gladiatorutställningen.
Vilken märklig känsla! Tiden har gått så fort men samtidigt så känns det som en evighet sedan vi startade igång allt i April.

Att jobba på ett sådant här stort projekt har varit häftigt och lärorikt, och jag vill såklart tacka alla mina underbara kollegor för den här tiden. Trots den bästa sommaren på 260 år så har jag bannemig gått till jobbet med ett leende på läpparna varje dag! 

Tack!

(null)

(null)

(null)

(null)Skav mellan låren? SE HIT

Såhär i varma tider vill man springa i korta löptights. Problemet med korta löptights är att de ofta är för slappa och korvar upp sig såfort man börjar springa. Har ni upplevt detta vet ni att detta är SKITSTÖRIGT och har ni - som jag - lår som går ihop när man rör sig, så kan det även göra riktigt ont och skava ordentligt efter en liten stund då det bildats friktion.

Men! Då mina vänner kommer här lösningen. 

SKINS kompressionstights. 

Tighta om låren, hög midja, stretchig i resåren OCH åker inte upp. Har sprungit med skins i 4 år och de är så sjukt hållbara. Rätt saftiga i pris, dessa kostar 950 kr (dessa köpte jag dock på sportshoppen  i Grebbestad för 450kr!) men så värt det eftersom att man kan ha demi flera år och de är grymma på alla sätt.

(null)

(null)


Sista distanspasset innan Cykelvasan!

Skönt att få in några mil till i kroppen. Och sen så fick jag även testat kläderna jag ska cykla med under loppet. Hur snygga blev dem inte? Kände mig riktigt proffsig. Det är viktigt att se snabb ut haha.

(null)

(null)