Äventyr

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Halli hallå!

Idag har vi upptäckt Bohols olika sevärdheter. Vi hyrde en egen taxi som körde oss dit vi ville hela dagen. Detta betalade vi 2000 pesos för vilket motsvarar ca 80kr/totalt per person. Ja, ni hör ju. Det är billigt DELUXE här. 

Vi valde att besöka de berömda Chocolate Hillsen, som ligger 2 h bilfärd från Panglao.  Det var en häftig, mystisk utsikt ut över ett unikt landskap. 

Vi besökte dessutom ett fjärilsafari (där fanns även ormar som vi klappade!) , och vid ett annat stopp gick vi över en hängbro gjord av bambu. Bron va bra läskig. Knarrade som tusan och räcket va gjort för extremt korta människor så vi gick över bron dubbelvikta. Haha. 

Sista stoppet blev att besöka ett reservat där man kunde komma nära Tarsiers, som är som en blandning mellan mus, fladdermus och.. ja,  ett jätteunikt djur verkligen. Vi gick en guidad tur genom skogen och hittade då och då en Tarsier fastklamrandes på en liten gren. 
De sover på dagarna så man fick prata och röra sig lugnt för att inte väcka dem. 

Var hemma på resorten vid 5 tiden och då fixade vi snabbt iordning oss för att sedan gå ner till stranden för en middag.

Härlig dag!
Imorgon ska jag sola! Har bara blivit två soldagar ännu för mig så man är ju ett lakan fortfarande ;p

Hörs!


Kommentera inlägget här :