Morgonlöpning

(null)

Glasögon från Swisseye, lurar från Powerbeats. 

Nu är jag redo för ett jobbpass. Ska skynda mig hem ikväll så jag hinner ut på ett MTB-pass. 


Vägen till utställningsvärd

(null)

Vill ni veta hur jag fick detta jobbet?

Jo. Jag satt vid en pool i Singapore (det va sista dagen, vi skulle flyga hem den kvällen) och började känna paniiiiik över tanken på att vara arbetslös när jag kom hem från resan.
Så jag spontanmailade Destination Jönköpings VD, som återkopplade med att berätta att projektanställningen som utställningsvärd. Direkt mailade jag till
en av de ansvariga för projektarbetet, och när jag mellanlandade i London påvägen hem så kollade jag min mail där det låg ett välkomnande till anställningsintervju. 

Och under intervjun kändes det SÅ rätt direkt. Fick en otroligt bra magkänsla. Därför blev jag extra glad när jag fick anställningen. 

Så på den vägen var det.. :-)

Tisdagsjobb och kvällshäng

(null)

(null)
Sista collaget är bilder som Dora och Sara tagit <3

Dagen på jobbet gick fort. U know Why? Jo för jag har bannemig så jäkla härliga kollegor  (dundervänner) som både gav styrkekramar för att Henke åkte idag, och i nästa sekund fick de mig att börja asgarva. 

Direkt när jag slutat körde jag ner till vätterstranden där jag mötte upp Dora och Sara. Vi grillade korv (hallå, kolla min (vår..) nya söta grill!!) och njöt av solnedgången.

Och jag ska säga er en sak. Att ifall jag inte haft så fina vänner runt mig hade mitt liv inte ens varit hälften så bra! De förgyller dagarna och jag saknar verkligen att få prata med dem när vi inte setts på ett tag.

Kram på er.