Köpt MTB!

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej! 

Jag körde cykelvasan förra året, som ni kanske kommer ihåg. Efter där har jag fått mersmak på att äga min egen MTB och då jag ska vara i Jönköping hela sommaren, och inte kan träna på mammas, så var det nu dags att införskaffa sig en.

Jag och Henke har köpt en varsin Scott Scale 930. Jag är sjukt nöjd med mitt köpt. Scott är ju ändå scott. Bra grejer liksom. 

Så detta är alltså vår nya hobby! Vi var uppe och körde på de olika MTB-spåren vid hallbystugan igår och det var riktigt fett - och så jäääävla svårt. Detta va MTB på riktigt , inga grusvägar utan små knixiga stigar i skogen med hopp och olika hinder. Huuu. Jävligt svårt och krävs en enorm teknik. Tänk typ enduro, fast att du sitter fast i pedalerna. 

Just det här med att sitta fast resulterade i 4 vurpor. Aj må ni tro. Rätt ner i bland stenar och rötter flög jag (ett resultat av knixiga stigar + branta uppförs + farten försvinner plötsligt + Emma faller då hon inte hinner clipsa ur..). Haha. Ja men jäklar vad jag lär mig!

Och kul som fanken är det. Älskar att jag och Henke gör detta som en gemensam hobby nu. Igår var vi ute i 2 h efter mitt jobb. Så najs. 

Ska bli jäkligt spännande att utforska Jönköpings natur också. Bara på dessa två rundor vi kört har jag cyklat på stigar och i områden jag aldrig sett förut. Hur coolt? 

(null)

(null)


Kommentera inlägget här :