Onsdag

Dagarna är verkligen fullspäckade nuförtiden. Väldigt kul och PRECIS så som jag gillar att ha det. Jag stortrivs nämligen när jag har häcken full och känner att jag får gjort mycket under en dag. Dock - och detta vet redan många av er - så är jag i ett stort behov av viloperioder. Dvs dagar då jag ligger i soffan och inte gör ett skit eller är helt bortkopplad från människor. Får jag kombinera de stilarna så är jag nöjd. Mycket nöjd.

Idag då - löpning på morgonen. 7 km och jag var pangtrött efteråt. Konditionen är ju inte helt hundra just nu, men försöker inte att lägga någon energi på det. Är jag trött efter 7 kilometers löpning - ja då får jag väl vara det då!

Men solen. OJOJOJ. Älskar solen. 

(null)


Vid 10 tiden var det dags att cykla till Kinnarps arena (där jag jobbar). Det tog bannemig 35 minuter att cykla dit idag. Skulle ta en liten genväg men slutade med att jag cyklade fel så kom fram svettig och förbannad haha.

Dagen sen gick i ett jäkla tempo. På kvällen hade Länsförsäkringar ett event hos oss med 200 av deras kunder inbjudna. Väldigt kul och när 200 personer ska serveras mat och fika så gäller det att ha tempo i benen. När jag kom hem vid 20:30 så kände jag såhär haha.... helt färdig. 

(null)


Vi hörs !!

Och nej .. detta va inte min håruppsättning idag :p 

Kommentera inlägget här :