1 månad senare...

Vi är nyinflyttade uppe på Strandängen sedan 3 veckor tillbaka. Trivs bra som sjutton här. Hela området är superfint, Vättern är ett stenkast från lägenheten och lägenheten är fräsch och härlig.  Vi inväntar dock fortfarande vår soffa så det blir mycket sänghäng numera hehe.... den kommer om 2 vecjor ungefär och tills dess kommer det nog fortsätta vara lite kaos. Vill inte köpa för mycket andra grejer (typ matta) då jag är osäker på hur det kommer matcha färgen på soffan eller börja skruva i tavlor och hyllor i väggarna tills jag vet hur jag ska placera den. Så ja. Det får vara kaos tills dess helt enkelt :-) 

(null)
Såhär ser vår utsikt från balkongen ut! 

Efter Black Friday (puh. Svettigt men kul pass på Lagerhaus va det!) förra veckan körde jag och Henke ner till Halmstad över helgen. Malin var hemma från stockholm så det var mysigt att hela familjen va samlad. Vi spenderade ett dygn i Haverdal innan det va dags att åka till Ulvereds Hhorthägn för julbord tillsammans med henkes familj med respektive och hans systers sambos familj... puh, hängde ni med på den förklaringen? Fick ju även träffa lilla Malte (Amanda och Jonathans son dvs henkes systerson) som är bara strax över 2 månader gammal. Lilla plutten <3

Julbordet som då hade endast viltkött var så gott. Vi satt i en vackert inredd "gårdslänga" med stora glasväggar och precis intill oss gick hjortarna omkring i hagarna.  Så idylliskt! 

(null)
Jag kände mig julig i denna stora härliga jacka! 

Idag är det tisdagen den 27 december och det är dags för ännu en dag med c-uppsatsskrivande. Jag sitter här i Jönköping och Elin sitter i Ulricehamn och skriver. Det funkar bra och vi kämpar på.  Ska ta paus under dagen för en liten löptur... verkar bli fint väder idag. 

Vi hörs hörni! 

Kram

Här kommer lite bilder från mobilen från de senaste veckorna :-)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

Kommentera inlägget här :