Oktober

(null)


Måndag!

Dags för en ny vecka av plugg, jobb, praktiksökande och löpning. Sen ska vi börja packa inför flytten också. Om 1 vecka går flyttlasset. Horray!


Vi ska flytta!

1 december lämnar vi Skogshemsgatan och flyttar upp mot Strandängen, till en nyproducerad hyreslägenhet i ett kanonfint område. Vi hyr via Vätterhem. Lägenheten ligger bara 100 m från Vättern och inte långt ifrån lägenheten har vi en liten brygga. 

Lägenheten är lika stor, men med en inglasad balkong (med vätternutsikt!) som vi kommer använda under vinterhalvåret med infravärme, så det kommer kännas som ett extrarum. 

Wow. Jag längtar verkligen SÅ mycket. 
Vi är verkligen redo för en ny lägenhet....

(null)
Huset. Byggdes 2017. 


(null)
Området. Ser ni hur Vättern skymtar där nere mellan träden? :D 

Höst

Hej på er!

Det är tidig morgon och jag ska strax gå upp och koka kaffe och sätta igång nyhetsmorgon.  Den stunden är typ den bästa på hela dagen - när man precis har gosat ner sig i soffan, ställt upp sin frukost på bordet och börjar sörpla i sig kaffet. Mmmmm. 

Idag är det fredag! Herrejesunes va veckorna går fort. Hösten är verkligen här och rutinerna är ett faktum. Plugga, träna, jobba. Plugga, träna, jobba. Jag har fått jobb på lagerhaus, har jag berättat det? Kommer inte ihåg. Jobbar hur som helst uppe i butiken på A6 (ni från Halmstad, tänk Hallarna). 

Efter några dagars vila från löpningen så vad det igår dags för ett pass med RunAcademy. Wow, va kul det är! Älskar att springa i grupp, älskar att springa, och älskar att springa under hösten. Jag betingar verkligen höstlöpning med något positivt. Tror det beror på att jag hade en så klockren löparhöst 2015 i stockholm, plus alla höst- och vinterträningarna vi körde med crossgänget i Falkenberg för många herrans års sedan. 

Hmm.. nä. Dags att runda av. Sorry att det inte blir så mycket text härinne nuförtiden. 

(null)

(null)

Sprang uppe vid Axamosjön förra veckan. Underbart höstväder...:)