Semester i Krakow

Hemma igen efter 4 nätter i soliga Krakow. Vi flög ner i tisdagskväll och har haft tre heldagar fulla med historia, mat, shopping och runtomkring strosande bland slott och vackra kyrkor. 

Vi har haft ca 25 grader varmt varje dag så det har varit riktigt härligt. 

Kan verkligen rekommendera er att åka till Polen och Krakow.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Runacademy

Börjat i en löpargrupp med RunAcademy här i Jönköping. Hade första passet i måndags. Vi var ett stort gäng som sedan fördelade in oss i mindre grupper och övade löpteknik. Passet avslutades med lite intervaller. Kul att vara igång! 

(null)

Står till vänster i bild tillsammans med Josefine och Ina. Träningspassen kommer att hållas varje måndag och vid 15 tillfällen under höst och vinter. Kul! 

Vandring i trolsk miljö

I lördags snörade vi på oss vandringsskorna (nja, fick bli löparskorna för mig då jag inte äger det förstnämnda..) och körde tillsammans med Fanny och Simon ut till Skärdstad, ca 2 mil utanför Jönköping. 

Där parkerade vi bilen och påbörjade sedan den 3 mil långa skogsvandringen till Bunn. 
Vandringen bjöd på vacker varierad natur och en hel del kuperad terräng som ökade på flåset ordentligt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vi hade grymt tur med vädret och stannade vid John Bauergården för korvgrillning, och några timmar senare stannade vi för att göra pannkakor som vi åt med Nutella och sylt,  samtidigt som vi hade en väldigt fin utsikt över Vättern och Visingsö.


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)9 h senare (ja, det tar en jäkla tid att vandra 3 mil i skogen, inklusive matstoppen), så var vi  möra i kropparna och framme vid Simons  familjstuga som ligger på en litenlitenliten ö i en sjö. Vi tog båt över de 200 meterna mellan bryggorna. Väl där fräschade vi till oss genom att bada i sjön (SVINKALLT!!) och sen väntade grillning och rödvin. 

(null)

(null)
Ön som vi åkte stuga över till. Den röda stugan är Simons familj och det var den vi sov i. På ön ligger endast ett litet hus till. 

Morgonen därpå spenderades med fiske innan vi begav oss tillbaka till Jönköping framåt eftermiddagen.

(null)

(null)