Snö och löpning

(null)

Vi har börjat i padel! Kul!

Igår gjorde vi det som alla andra svenskar sysslar med just nu - padel! Vi har bokat in oss på en 4 veckors kurs och det var så kul verkligen. Jag och Henke kör ju vanligtvis bara sporter tillsammans där man tränar/"tävlar" (vi hobbytävlar ju dock bara..)  individuellt. Men nu när vi kör padel så kör han och jag som ett lag och det är väldigt najs. 
Vi har bokat in en bana till helgen med två andra spelare så då får vi öva igen innan det dags för nästa kurstillfälle.

(null)

Annars är livet bra tycker jag. Vi var hemma två omgångar under jul-och nyårshelgerna och det var väldigt mysigt och trevligt att fira nyår med vänner som vi inte träffat på länge. 
Varit tillbaka i Jönköping sedan en vecka tillbaka nu och har jobbat varje dag sedan dess. Älskar verkligen Lagerhaus. Den arbetsplatsen passar mig perfekt. 

Skolmässigt så har det varit stressigt senaste dagarna då vi lämnade in c-uppsatsen igår. Wow! Tre månaders skrivande är över! Äntligen! Nu håller vi tummarna för att opponeringen och examinationen går bra i slutet av januari också.  

Annan fun fact: idag är det 1 (!!!!!!) år sedan vi åkte till Filippinerna och inledde vår 5 veckor långa semester. Hur sjukt att det gått ett helt år??? Herrejädrar va snabbt det har gått. Den resan med dessa tjejerna är verkligen en av de  bästa jag någonsin gjort. Minns den med så mycket glädje och värme <3 
(null)