Inte en helg som går till historien

För den har bara bestått av plugg och jobb.
Umgicks dock med lite vänner i lördagskväll och tittade på mello. Det var kul. Krängde pizza gjorde vi också.

(null)

 Såhär ser det ut varje gång jag kommer hem från jobbet; tar med cykeln upp i hissen, tar en selfie, bär upp den på balkongen. Hörni. Mätaren visade igår att jag har trampat 60 mil på den här nu. Wow. 60 mil. Långt. Tänk vad mycket bensinpengar jag sparat & tid i bilköer jag sluppit.  För alla er som är sugna på elcykel så rekommenderar jag verkligen en crescent Elda. Den är ruskigt bra.

Helgen har även bestått av plugg. Hade slutpresentation på vårt projektarbete idag med Dora och Elin. Vår presentation gick så jäkla bra. Shit! Som vi satte den. Och det förtjänade vi verkligen för oj vad vi har kämpat med denna presentation. Övat, övat, övat.  Jag själv har spelat in och filmat flera gånger och sen haft mig själv på repeat i hörlurar. Tips om ni ska försöka öva in en presentation utantill. 

(null)


Vad händer annars då? Jo. På torsdag åker vi ner till Halmstad för en veckas skidsemester med min familj. Vi åker till Trysil på lördag och jag längtar något kopiöst vill jag lova. Åh. Tänk att få umgås med mamma, pappa, Malin och Henke i så många dagar. Så lyxigt. 

Så nu testar jag lite underställ och grejer. Har fått detta stället från McKinley av Henke. Så himla fint. Han säger att det är väldigt viktigt att jag skriver med att det är 100% merinoull. 

(null)


Vi hörs! 


Kommentera inlägget här :