Värme

 
 
 
Passade på att plåta Henke innan han åkte idag. Han ska iväg på övning i ca 1.5 vecka och jag tyckte att han var så fin. Som vanligt. 


Kontrasternas löprundor!

I söndags sprang jag och henke en femma i Haverdal (vi var hemma i helgen) i gassande sol. Jag SLÄNGDE av mig kläderna till slut för var överhettad.
  
Och ojojoj, vilka kontraster mot dagens pass! Idag, måndag, så var det dags för ett pass med Runacademy. Springer med dem på måndagar. Påvägen ut till Axamo och löpspåret så började det regna och det var så. jäkla. kallt. Som tur är hade jag preppat med handskar och pannband. 
Vi sprang 25 min traillöpning fördelat på 3 intervaller. Det är väldigt annorlunda att springa rätt ut i skogen utan stig. Man måste verkligen vara med i huvudet, och det ryckiga löpsteget gör att pulsen blir riktigt hög väldigt fort. Skönt var det iallafall. 
 
 
 

Bambubalkong.

 
I vår nya lägenhet har vi en väldigt härlig, inglasad balkong med Vätternutsikt. Den har dock sett för-DJÄVLIG ut fram tills nu, då den har fått agera förråd med cyklar och bröte. Men så för någon månad sedan tog Henke tag i att börja "renovera den", haha. Först började han med att lägga golv, och därefter byggde han en soffa. OCH sen mina vänner. Sen var det min tur. Det var dags för... piffandet. Och jag har gått all in på bambutemat. Fint, fint, fint. Känns somrigt, ljust och lummigt. Så ja - vi är väldigt nöjda med vår nya balkong. Vi har hängt en del här ute redan, med infravärmaren på högsta blås. Ser fram emot långa, sköna, sommardagar och kvällar de kommande månaderna.